Familievoorstelling Lampkapje & De Wolf

Een muzikale familievoorstelling met kinderboekenschrijver en meesterverteller Jacques Vriens, bekend van o.a. zijn (verfilmde) boeken ‘Achtste-groepers huilen niet’, ‘Oorlogsgeheimen’ en ‘Tien Torens Diep’.

Er was eens een beeldschone prinses die niet genoeg kon krijgen van haar eigen schoonheid. Haar vader laat een stoet huwbare mannen naar het paleis komen. Maar prinses Bella vindt zichzelf veel te mooi om te trouwen en laat ze allemaal in de kerker gooien. Een heks besluit haar een les te leren. Ze geeft Bella een toverdrankje om nog mooier te worden. Zodra Bella wordt gekust, zal ze haar schoonheid kwijtraken. Bella denkt dat haar niks kan gebeuren. Ze vergeet echter dat haar vader haar elke avond een nachtzoen geeft. Daardoor wordt ze zo lelijk als de nacht. Pas als een man haar kust, zal ze weer zichzelf worden. Maar niemand wil haar zelfs maar aankijken en ze verbergt haar gezicht onder een lampenkap. Wie houdt er genoeg van prinses lampkapje om haar van de vloek te bevrijden?

1

Datum & locatie

Zondag 19 april
13:30 & 16:00 uur
CC De Borenburg

Tickets

Kinderen: €5,00
Volwassenen €10,00
Tickets verkrijgbaar vanaf begin maart bij CC De Borenburg

Met medewerking van Bibliotheek Voerendaal, CV de Naate, JCV de Kaatbuurkes, HV Gemini, RKVV Voerendaal, Toneelvereniging St Laurentius, Schutterij St Sebastianus en Tennis Vereniging Voerendaal.

 

Winactie

Prinses Bella heeft alle lampenkapjes nodig die ze kan vinden om haar verschrikkelijke hoofd te bedekken. Kun jij haar helpen?

Ontwerp, versier, teken, knutsel of schilder je eigen (oude) lampenkap en win een gesigneerd boek van Jacques Vriens! Lever je lampenkap in bij De Borenburg op vrijdag 10 of 17 april, tussen 18:30 en 20:00 en voorzie je creatie van naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de concerten!

Deze website maakt alleen en minimaal gebruik van cookies die benodigd zijn voor het goed functioneren van de website. Bij het gebruik van de site stemt u hiermee in.
Ok