Galaconcert
Met vernieuwde passie op zaterdag 26 oktober

Op zaterdag 26 oktober verandert de theaterzaal van De Borenburg in de meest betoverende plek van heel Voerendaal! Met haar traditionele galaconcert traktereert het harmonieorkest je op een bijzonder avondje uit. Dit jaar nét iets anders en specialer dan alle voorgaande edities. We voegen daad bij ons woord en maken er een échte gala avond van. De zaal zal een ware metamorfose ondergaan om de gasten stijlvol in feestelijke kleding te kunnen ontvangen. Vanaf 19.30 uur ligt de rode loper uit en staat er een glaasje bubbels klaar. Het concert begint om 20:00 uur. 

Onder het genot van goed gezelschap geniet je van de prachtige muziek die het orkest samen met solist Renato Meli (Euphonium) met veel passie ten gehore brengt. Samen gaan we op muzikale ontdekkingsreis naar Amerika. Verschillende muziekstijlen passeren de revue: van brassband tot Latijns-Amerikaanse muziek en meer. Laat je ontroeren door de mooie melodieën en beleef de passie en het enthousiasme van onze muzikanten. Na afloop van het concert is er gelegenheid om kennis te maken met de muzikanten en de vereniging of te swingen op de dansvloer. Het wordt een avond die je niet meer snel zult vergeten!

 

De kaarten à €10,- zijn te koop via Tickli.nl en bij De Borenburg in Voerendaal.

 

Zaal open: 19:30
Aanvang concert: 20:00

 

Poster DEF 1

Deze website maakt alleen en minimaal gebruik van cookies die benodigd zijn voor het goed functioneren van de website. Bij het gebruik van de site stemt u hiermee in.
Ok