Familievoorstelling Lampkapje & De Wolf

Een muzikale familievoorstelling met kinderboekenschrijver en meesterverteller Jacques Vriens, bekend van o.a. zijn (verfilmde) boeken ‘Achtste-groepers huilen niet’, ‘Oorlogsgeheimen’ en ‘Tien Torens Diep’.

Er was eens een beeldschone prinses die niet genoeg kon krijgen van haar eigen schoonheid. Haar vader laat een stoet huwbare mannen naar het paleis komen. Maar prinses Bella vindt zichzelf veel te mooi om te trouwen en laat ze allemaal in de kerker gooien. Een heks besluit haar een les te leren. Ze geeft Bella een toverdrankje om nog mooier te worden. Zodra Bella wordt gekust, zal ze haar schoonheid kwijtraken. Bella denkt dat haar niks kan gebeuren. Ze vergeet echter dat haar vader haar elke avond een nachtzoen geeft. Daardoor wordt ze zo lelijk als de nacht. Pas als een man haar kust, zal ze weer zichzelf worden. Maar niemand wil haar zelfs maar aankijken en ze verbergt haar gezicht onder een lampenkap. Wie houdt er genoeg van prinses lampkapje om haar van de vloek te bevrijden?

1

Datum & locatie

Zondag 19 april
13:30 & 16:00 uur
CC De Borenburg

Tickets

Kinderen: €5,00
Volwassenen €10,00
Tickets verkrijgbaar vanaf begin maart bij CC De Borenburg

Met medewerking van Bibliotheek Voerendaal, CV de Naate, JCV de Kaatbuurkes, HV Gemini, RKVV Voerendaal, Toneelvereniging St Laurentius, Schutterij St Sebastianus en Tennis Vereniging Voerendaal.

 

Winactie

Prinses Bella heeft alle lampenkapjes nodig die ze kan vinden om haar verschrikkelijke hoofd te bedekken. Kun jij haar helpen?

Ontwerp, versier, teken, knutsel of schilder je eigen (oude) lampenkap en win een gesigneerd boek van Jacques Vriens! Lever je lampenkap in bij De Borenburg op vrijdag 10 of 17 april, tussen 18:30 en 20:00 en voorzie je creatie van naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de concerten!

Vacature:

Muziekvereniging Voerendaal is een nieuwe vereniging die ontstaan is uit een samenvoeging van beide harmonieën in Voerendaal/Kunrade: St. David en St. Joseph en bestaat uit ruim 120 actieve leden. 

Er is de laatste 3 jaar hard gewerkt om deze gezonde vereniging vorm te geven. De vereniging omvat op dit moment de volgende geledingen: harmonieorkest, drumband, jeugdharmonie, jeugddrumband en jeugdopleiding. Daarnaast zijn er een sjpasskapel, een klarinetensemble en een koperensemble actief.

Behalve de instructeurs/dirigenten en docenten is alles binnen de vereniging vrijwilligerswerk. Daarbij hoort onder meer ook het inzamelen van oud papier en oude metalen.

Alle geledingen hebben een eigen commissie die verantwoordelijk is voor meerjarenplanning, repertoire e.d. De geledingen zijn in het bestuur vertegenwoordigd.

Naast het samen muziekmaken en de daarbij horende ambities is binnen de vereniging gezelligheid ook van belang.

De vereniging zoekt per direct een Voorzitter (m/v).

 

Van hem/haar wordt verwacht:

  • Affiniteit te hebben met het verenigingsleven, liefst met een muziekvereniging.
  • Bijwonen en voorzitten van de bestuursvergaderingen, regulier 1 keer per maand op de eerste maandag van de maand.
  • Bijwonen en voorzitten van de algemene ledenvergaderingen 2 keer per jaar, op donderdagen.
  • Contact te houden met de diverse geledingen van de verenigingen.
  • Contact te houden met de diverse commissies en werkgroepen van de vereniging.
  • Samen met de secretaris en de penningmeester als dagelijks bestuur aanspreekpunt voor derden te zijn.
  • Samen met het bestuur beleid uitstippelen.
  • Samen met het bestuur bewaken en aansturen van de hoofdlijnen ven het beleid.
  • Samenwerking binnen de vereniging stimuleren.
  • In voorkomende gevallen woordvoerder bij officiële gelegenheden te zijn.

 

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de voorzitter ad interim Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kandidaten kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van de vereniging Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt alleen en minimaal gebruik van cookies die benodigd zijn voor het goed functioneren van de website. Bij het gebruik van de site stemt u hiermee in.
Ok